Petak, 29. ožujka 2024.

PREDSTAVLJAMO EKIPE KC LIGE Od ‘Klikača’ se već dugo očekuje konačni iskorak prema naslovu prvaka

Jubilarna deseta sezona popularne KC lige i ove je godine okupila brojne malonogometaše u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica. Predstavljamo vam ekipe koje sudjeluju u ovogodišnjem malonogometnom natjecanju. Liga se bliži kraju, a posljednja u nizu momčadi koje predstavljamo je Klikaj.hr.

Usporedno s osnutkom KC lige osnovana je i ova zanimljiva ekipa, tada pod nazivom Caffe bar Toxic. Osnivač ekipe je kolega Zvonimir Markač koji je u ekipi bio u gotovo svim funkcijama, prošao je kompletan put od igrača do navijača. Iako se radi o odličnoj ekipi, u deset sezona natjecanja ostavili su dojam nedorečenosti. Najveći uspjeh svakako im je drugo mjesto iz druge sezone KC lige, a pamte i osvojeno treće mjesto u kultnoj pobjedi protiv Activea prije nekoliko sezona. Tada su u svlačionicu ispraćeni gromoglasnim pljeskom nazočne publike. Dobrim i nepredvidljivim igrama osigurali su si epitet “dark horsea”, ali obično ozljede ili već nešto drugo dovedu do lošijeg plasmana.

Od stare garde, u ekipi je ostalo svega nekoliko igrača. Igor Fulir i dalje je jedan od najboljih pojedinaca, a od braće Mežnarić ostao je samo Marko. Ivan Brckan također je sve ove godine ostao uz ekipu, kao i razigravač Ivan Evačić. Miljenik publike Tomica Kovaček još uvijek igra za raju i zanemaruje taktiku, a njegova lakoća kretanja još je uvijek postojana. Mnoštvo novopridošlih igrača mogli bi pomoći da Klikaj.hr napravi konačni iskorak prema naslovu prvaka.

Igrači: Zoran Hat, Ivan Evačić, Ivan Brckan, Tomica Kovaček, Igor Fulir, Marko Mežnarić, Jurica Sitar, Silvio Prvčić, Igor Čiković, Moreno Juriša, Alen Vugrin, Radivoje Bojanić, Marko Ivandić, Robert Fulir, Ivan Fonjak
Voditelj: Mario Kovaček

zatvori