Subota, 20. travnja 2024.

PREDSTAVLJAMO EKIPE KC LIGE Jedini ovogodišnji debitant napokon je stigao do prvih bodova

Jubilarna deseta sezona popularne KC lige i ove je godine okupila brojne malonogometaše u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica. Predstavljamo vam ekipe koje sudjeluju u ovogodišnjem malonogometnom natjecanju. Danas je na redu Autolimarija Krešo.

Jedini ovogodišnji debitant u KC ligi zanimljivo je društvo koje je tek sinoć, u 9. kolu došlo do prvih bodova, pobjedom od 1:0 protiv ekipe Klikaj.hr. Voditelj ekipe Krešimir Jadanić ujedno je i igrač, a tipičan je primjer robusnog centarfora koji svaku akciju završava ‘špicom’. Uvjerljivo najbolji igrač ove ekipe je Ivan Plahinek koji je jedini pravi ‘španer’. Mišel Topolčić također je jedan od igrača poteza, a na vratima debitanata nalazi se Kristijan Haramina.

Kod ove ekipe nema puno mudrosti, u svaku utakmicu ulaze sa željom da osvoje bodove. Definitivno imaju potrebnu kvalitetu da skinu skalp favoriziranim ekipama, ali izgleda da će morati pričekati još neko vrijeme da se poslože kockice.

Igrači: Ivan Čolak, Boris Brgles, Igor Jakupec, Mišel Topolčić, Ivan Plahinek, Matija Gal, Goran Plahinek, Krešimir Jadanić, Dalibor Laloš, Petar Jembrek, Josip Ninković, Srećko Dinar, Kristijan Haramina, Dionis Xhebexhia, Nino Avramović
Voditelj: Krešimir Jadanić

zatvori