Podravka 2 Lino // Izvor: rk podravka.hr
Rukometašice Podravke 2 Lino, rođene 2002. godine, jučer su odigrale susret trećeg kola Prve hrvatske kadetske rukometne lige protiv Koke 2 iz Varaždina.

U obje utakmice slavile su Linice i tako na najljepši način zaključile natjecanje po regijama za Državno prvenstvo.

– Što se tiče samih utakmica nismo baš igrali na visokom nivou i jedino pozitivno iz tih utakmica je da smo počeli stjecati borbeni duh, zajedništvo i karakter ekipe. Bez obzira na to što smo igrali vrlo izjednačenu utakmicu s Kokom 1 i u par navrata gubili i s 2-3 razlike, uspjeli smo biti pravi kada je bilo najteže i osvojiti oba boda. U nekim bivšim utakmicama nismo se znali vratiti iz “ponora”, već smo samo tonuli. Cure na klupi tijekom cijele utakmicu bodrile su svoje suigračice na terenu i nisu im dozvolile da se predaju. Bravo za sve cure i one na klupi, ali i na parketu. Jedan od razloga i tako loše igre je i činjenica da smo igrali dvije utakmice za redom i zbog malog broja igračica za zamjene nije bilo puno prostora za čuvanje snage – rekla je trenerica Snježana Petika za službene stranice Podravka Vegete.

KOKA 2 – PODRAVKA 2 LINO 24 : 31 (13 : 17)

Koka 2: Bucina, Megloba: Vukešin 12 (4), Đaković 2, Sabati 3, Siročić 4, Košćak 2, Romić, Dolovski, Višnjić 1.

Trener: Radojica Matijašević

Podravka 2 Lino: Jurić, Sremec; Vuljak 2, Perika, Vrabelj 7 (4), Josipović 3, Zagrajski 2, Domijan 7, Firšt 3 (2), Beljak 5, Strahija, Paleka 2.

Trenerica: Snježana Petika

PODRAVKA 2 LINO – KOKA 2 26 : 25 ( 15: 17 )

Podravka 2 Lino: Jurić, Sremec; Vuljak 2, Perika, Vrabelj 2, Josipović 7, Zagrajski , Domijan 5, Firšt 4 (2), Beljak 1, Strahija 5, Paleka.

Trenerica: Snježana Petika

Koka 2 : Vrček, Nemec: Carev 3, Grabar, Kuzminski 10 (4), Jambriško, Šumečki 6, Likar-Sabolčki 1, Gugić, Hokman 2, Grošinić 2, Rusman, Špoljarić 1, Kolarek, Mijatović, Kocijan.

Trenerica: Snježana Horvat