Petak, 19. travnja 2024.

SLAVEN GOSTUJE U PULI Sertić: Ni oni sami nisu sigurni s kojim će sastavom istrčati, trebamo samo ponoviti pristup protiv Rijeke

Slaven Belupo sutrašnju utakmicu protiv Istre 1961. s kojom će službeno startati u proljetni dio prvoligaškog prvenstva odigrat će u Puli, u iznimno dobrom ozračju.

Trener Ivica Sertić vjeruje da će se Farmaceuti i u Puli pokazati u iznimno dobrom izdanju, kao što je to bilo u srijedu protiv Rijeke:

– Ako će biti pristup kao protiv Rijeke, kojim sam izuzetno zadovoljan i samo tako trebamo ponavljati svaku utakmicu, siguran sam da onda nema bojazni ni za našu prezentaciju u Puli. Isto tako, probat ćemo se nametnuti kao da igramo na domaćem terenu, pred svojom publikom i tražiti pobjedu i sva tri boda i u Puli.

Istra je trenutno predzadnja od 10 prvoligaških klubova s dva boda zaostatka za sedmoplasiranim Slavenom. Koprivnički prvoligaš pripreme u Medulinu je iskoristio i kako bi pobliže upoznao svog sutrašnjeg domaćina, rekao je trener Sertić:

– Moram reći da smo u Medulinu skautirali Istru koja je bila s nama na pripremama i na turniru Arena Cup. Imamo uvid u njihove mogućnosti i kvalitete. No, otežavajuća nam je okolnost trenutno što iz Istre svaki tjedan netko ode ili im dođe. Čak ni oni sami nisu sigurni s kojim će sastavom istrčati.

No, budu li koprivnički nogometaši igrali kao protiv Rijeke, ne treba dvojiti da će misija biti dobro odrađena, poručuje Sertić.

Utakmica 19. prvoligaškog kola između Istre i koprivničkog Slaven Belupa bit će odigrana u Puli u subotu s početkom u 17 sati i 30 minuta.

zatvori