Četvrtak, 18. travnja 2024.

INCIDENT U KOPRIVNICI Presreli ih automobilom i krenuli se obračunavati nasred ulice

Policija je izvijestila o incidentu koji se jučer poslijepodne dogodio u Koprivnici i zbog kojeg su trojica počinitelja danas kažnjena na Prekršajnom odjelu Općinskog suda.

Sve se odvijalo oko 17 sati u Ulici Mihovila Pavleka Miškine. Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da su trojica osumnjičenika, 31-godišnjak sa šireg đurđevačkog područja te 26- i 23-godišnjak iz okolice Koprivnice, automobilom presreli drugi automobil u kojem su se nalazila dvojica mladića u dobi od 26 i 29 godina.

Nakon toga su stali ispred njih i blokirali im put. Izašli su iz vozila, glasno vikali na oštećene i rukama udarali po drugom automobilu. U namjeri da pobjegnu, 29-godišnjak je krenuo vozilom te lakše ozlijedio osumnjičenog 23-godišnjaka. Dvojac je nakon toga uspio pobjeći.

Policija je uhitila trojicu osumnjičenika koji su danas dovedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici. Zbog prekršaja narušavanja javnog reda i mira, 31- i 23-godišnjak kažnjeni su s 10 dana zatvora, uvjetno na 12 mjeseci, a 26-godišnjak je “zaradio” novčanu kaznu od 750 kuna.

zatvori