Četvrtak, 18. travnja 2024.

Hrvoje Ružić novi je glasnogovornik Grada Koprivnice

Hrvoje Ružić i službeno je postao zaposlenikom koprivničke Gradske uprave. Radit će poslove odnosa s javnošću te s medijima.

Hrvoje Ružić javnosti je poznat kao dugogodišnji radijski voditelj Radio Drave. Ali on nije bio samo to. Jedan je od osnivača radija, a godinama je bio i glazbeni urednik. Jedna od posljednjih emisija koje je odradio uživo u Dravinom programu, prije nego što je odlučio karijeru nastaviti drugdje, bila je upravo emisija “Gradskih 30” u kojoj je gostovao gradonačelnik Mišel Jakšić i govorio o aktualnostima iz Gradske uprave.

Koprivnička javnost Hrvoja poznaje i u drugim ulogama. Tako je u mladosti bio traženi DJ, a životna zrelost nosila mu je i druge uloge, poput one menadžera jednog hrvatskog glazbenog benda. Njegova elokventnost i ležernost, no i ozbiljnost koju je stekao s godinama, doveli su ga i do uloge voditelja svečanih sjednica koprivničkog Gradskog vijeća. No, organizirao je i vodio i razne evente – glazbene, zabavne i sportske.

Bavi se i nogometom – nastupa kao golman na Koprivničancima omiljenim amaterskim ligama. U posljednje vrijeme Hrvoje je bio intenzivno angažiran kod Hrvatskog rukometnog saveza, a vodio je i domaće utakmice Podravka Vegete.

zatvori