Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO ‘Vikinzi’ svojim borbama donijeli u Koprivnicu tri nove medalje s državnog prvenstva

U Koprivnicu su stigle tri nove medalje s državnog prvenstva. Ovaj puta riječ je o grapplingu – kombinaciji hrvanja, juda i jiu jitsa koji prakticiraju ‘Vikinzi’ – Borilački centar Viking Koprivnica, MMA Grappling Kickboxing.

Koprivnički Vikinzi tako su na državnom prvenstvu u Zagrebu osvojili srebro i dvije bronce.
Petar Srbiš osvojio je srebro u kategoriji juniora +92 kg. Senior Martin Mirić zaradio je dvije bronce – u kategorijama do 66 i 71 kg.

A da do medalja nije bilo lako doći, govori podatak da je na prvenstvu sudjelovalo više od 200 boraca te je svaki imao najmanje četiri borbe da bi se došlo do medalje.

Za spomenuti je i da su osim Srbiša i Mirića boje koprivničkih Vikinga na prvenstvu predstavljali i Anton Hrenić, Marko Habdija, Stjepan Đurinović, Marko Sršek, Leon Trnski, Alen Hojsak, Tomislav Husnjak, Rocco Petričić, Dario Salaj i Darijo Sedmak. Iako borbe uglavnom završava flying armbarom, ovaj puta mu to nije donijelo medalju.

Njihovi treneri Dalibor Igrec i Tomislav Ledenko zadovoljni su nastupom kojim su pokazali da su koprivnički Vikinzi u samom vrhu te da ih do potpune dominacije dijele samo nijanse.

zatvori