Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO Ravnatelji podravsko-prigorskih škola sastali se sa županom Darkom Korenom

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren jučer se sastao s ravnateljima podravsko-prigorskih osnovnih i srednjih škola.

Tradicionalni prijem održan je u koprivničkoj Obrtničkoj školi, a župan Koren tom je prigodom ravnateljima zahvalio na uspješnoj i konstruktivnoj suradnji.

– Obrazovanje je iznimno važno u formiranju hrvatskog društva jer što više imamo kvalitetnih, obrazovanih i dobrih ljudi veće su šanse da će cijelo društvo biti takvo. To je doista zahtjevan zadatak, smatram da su prosvjetni djelatnici arhitekti našeg društva i na tome vam još jednom zahvaljujem. Drago mi je što su s nama i ravnatelji škola čiji su osnivači gradovi, a vaš velik odaziv pokazuje kako ovakvi susreti imaju smisla te će nam biti dodatni motiv za bolju komunikaciju i suradnju – rekao je župan.

U ime ravnatelja obratila se voditeljica Županijskog stručnog vijeća ravnatelja osnovnih škola i ravnateljica Osnovne škole Ivana Lackovića Croate Kalinovac Mirjana Bazijanec:

– Veseli nas i sretni smo što Županija nastoji svih ovih godina pomagati i unaprjeđivati rad naših škola. Osjećamo to po kvaliteti rada, po boljim uvjetima, ulaže se puno u gradnju i opremanje škola, a što je i cilj: da djeci osiguramo bolje uvjete. Hvala vam puno i na tome i na odličnoj komunikaciji. Vjerujem kako ćemo u ovoj godini nastaviti suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Sastanak s ravnateljima bio je prilika i za prezentaciju znanja i vještina učenika kuhara i konobara koprivničke Obrtničke škole koji su pokazali što su sve naučili u sklopu svog nastavnog plana i programa.

zatvori