Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO Nogometaši Tehnike danas su započeli s pripremama pod vodstvom novog trenera

Nogometaši Tehnike danas su u 15 sati na Gradskom stadionu započeli s pripremama za nadolazeću sezonu Prve županijske nogometne lige gdje trenutno drže devetu poziciju.
Tomo Čiković, novi trener NK Tehnike. Snimio Dino Šipuš.

Iako u igračkom kadru nema puno promjena, Tehnika je dobila novog trenera. Nakon što je klub napustio Valentin Knapić i preuzeo trećeligaša Koprivnicu, klupu Građevinara preuzeo je Tomo Čiković koji dolazi iz Fugaplasta iz Gole. Čiković je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio GOŠK iz Gotalova, Rudar iz Glogovca te već spomenuti Fugaplast iz Gole.

Na današnju prozivku odazvalo se 14 igrača, a osim novog trenera, igračima se obratio predsjednik kluba Igor Bajalica te njihov bivši trener Valentin Knapić koji se tako oprostio od sada već bivših igrača koje je vodio godinu i pol dana.

Kako doznajemo od predsjednika Bajalice, klub je u pripremnom periodu dogovorio pet prijateljskih utakmica. Građevinari će sve utakmice odigrati na domaćem terenu, a protivnici će im biti Mladost iz Kloštra Podravskog, Graničar iz Đurđevca, Ferdinandovac, Panonija iz Peteranca i Tomislav-Radnik iz Svetog Ivana Žabna.

zatvori