Utorak, 23. travnja 2024.

SMJENA TRENERA Na klupu drugoligaša Reke dolazi dobro poznato trenersko ime

Uprava županijskog drugoligaša Reke na nedavnom je godišnjem sastanku odlučila promijeniti trenera. Budući da su nogometaši Reke polusezonu završili na 11. mjestu, u upravi su zaključili da je vrijeme za promjenu na trenerskoj poziciji.

Novi trener Reke bit će Darko Napan, poznato trenersko ime iz županijskih krugova. Napan je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio brojne županijske klubove od kojih izdvajamo Mladost iz Kloštra Podravskog, novigradsku DravuPrekodravac iz Ždale, Bratstvo iz Kunovca te Podravac iz Virja. Radi se o iskusnom treneru koji ima prijateljski pristup prema igračima te uvijek ističe pozitivnu atmosferu.

– Drago mi je da sam sjeo na klupu drugoligaša Reke u kojoj sigurno mogu napraviti dobar posao. Najveći prioritet mi je da momčad do kraja sezone ne mora strahovati za opstanak, već da se podignu na ljestvici koliko je god to moguće. Momčad svakako ima veću kvalitetu od trenutne pozicije, a i nadam se da ćemo se adekvatno pojačati u sljedećih nekoliko dana – rekao je Darko Napan, novi trener Reke.

Napan će tako na trenerskoj poziciji zamijeniti Ivana Ranilovića koji je u protekloj polusezoni upisao sedam poraza, četiri pobjede, dva remija te osvojio 14 bodova.

zatvori