Petak, 19. travnja 2024.

AKTIVAN PRIJELAZNI ROK U ŽDALI Prekodravac će u proljetni dio sezone ući s novim trenerom i brojnim promjenama u igračkom kadru

Nogometni klub Prekodravac iz Ždale imao je zaista aktivan prijelazni rok. Ždalčani su polusezonu Prve županijske nogometne lige završili na 11. mjestu s isto toliko osvojenih bodova, a u proljetni nastavak sezone ući će s novim trenerom i čak šest pojačanja.

Nakon što je klub sporazumno raskinuo suradnju sa sada već bivšim trenerom Ivom Evajom, Ždalčane će u nastavku sezone voditi Martin Tuba koji po potrebi može i zaigrati. Što se tiče dolazaka, u klub su stigli Krunoslav Bedenik i Richard Imrei koji stižu iz redova rivala Fugaplasta iz Gole. Osim Bedenika i Imreija, klub je osigurao i usluge stopera Ivana Vladića te napadača Branimira Zagorca. Vladić stiže iz Sesvetskog Kraljevca, a Zagorec je do sada branio boje Dugog Sela. Također, u klub se vratio i Luka Grčić nakon četiri godine izbivanja s nogometnih terena.

S novim pojačanjima, Prekodravac će u proljetni dio sezone sigurno pokušati podići svoju trenutnu poziciju na ligaškoj tablici.

– Svi u klubu očekujemo da ćemo u nadolazećoj polusezoni napraviti iskorak prema sredini tablice. Najvažnije je da afirmiramo mlade igrače i da stvorimo kostur ekipe za sljedeću sezonu. Također, svakako želimo izbjeći grčevitu borbu za ostanak – rekao je kapetan Prekodravca Luka Pavešić.

Klub su za sada napustili Kristijan Bečeić, Tomislav i Valentin Jurić te Josip Grlić.

zatvori