Petak, 19. travnja 2024.

NOVI TRENER KOPRIVNICE Zelene će u nastavak sezone Treće lige voditi Valentin Knapić

Riješeno je pitanje novog trenera Nogometnog kluba Koprivnica. ‘Zelene’ će u nastavak sezone Treće hrvatske nogometne lige istok povesti Valentin Knapić, dosadašnji trener županijskog prvoligaša Tehnike.

Tako je razriješena barem jedna od nedoumica oko NK Koprivnice uoči drugog dijela prvenstva. Dosadašnji trener Vedran Medenjak vraća se u Školu nogometa Slaven Belupa, a među njegovim mogućim nasljednicima uz Knapića spominjali su se i Slavko Mešnjak i aktualni igrač Koprivnice Mario Gregurina. Na kraju je dogovoreno da će upravo Knapić preuzeti klupu Zelenih i povesti ih u proljetni dio Treće lige.

Koprivnicu su napustila trojica važnih igrača: Tomislav Srbljinović, Sanjin Strajnić i Leo Kovačić, a s obzirom na to da je klub prvi dio sezone završio na 14. mjestu ljestvice od 16 klubova sa samo bodom više od “fenjeraša” Vukovara 1991., Knapić će imati nezahvalan zadatak. No, kako nam je prije nekoliko dana rekao direktor kluba Slavko Tucaković, to nije velik razlog za zabrinutost jer će Koprivnica od sljedeće sezone igrati u novooformljenoj Trećoj HNL sjever, koja će biti puno jeftinija i pristupačnija.

Zeleni će s pripremama krenuti u nedjelju, a prva utakmica čeka ih 2. ožujka na domaćem terenu protiv Marsonije.

zatvori