Četvrtak, 28. ožujka 2024.

TRANSFERI Tehničar doveo tri zvučna imena, novigradska Drava ne staje s pojačanjima

Iako zimski prijelazni rok službeno još nije počeo, mnoge momčadi iz županijskih nogometnih liga polako popunjavaju igračku križaljku.

Tehničar iz Cvetkovca jedan je od najaktivnijih klubova u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka. U klub se vratio Siniša Bartolović koji je minulu sezonu proveo u županijskom prvoligašu Slogi iz Koprivničkog Ivanca. Cvetkovčani su osigurali i usluge Elvisa Sabola koji dolazi iz Međimurja, kluba koji se trenutno natječe u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Prinova u momčadi je i napadač Christian Borac koji je u karijeri nosio dresove njemačkog Freiberga, Kustošije, Vrapča i austrijskog Heiligenkreuza.

Jedini igrač koji je u ovom trenutku napustio Tehničar je vratar Edi Kovačić. Popularni Edi prešao je u redove Podravine iz Ludbrega, a to gotovo sigurno znači da će Tehničar dovesti pojačanje i na golmanskoj poziciji.

Podsjetimo, Tehničar iz Cvetkovca minulu je polusezonu Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica završio na drugom mjestu. Iako Cvetkovčani imaju jednaki broj bodova kao i vodeći Papuk, imaju i manju gol-razliku.

Novigradska Drava polusezonu u prvoligaškom županijskom društvu završila je na osmom mjestu i taj trenutni plasman nikako ne zadovoljava upravu kluba pa su odlučili pojačati svoje redove. Kako smo već pisali, u klub je stigao Mate Milas, a prije nekoliko dana osigurali su i usluge Luke Posavca koji je stigao iz Mičetinca. U Dravi trenutno igra i Lukin stariji brat Nikola. Spomenimo još kako je klub za sada jedini napustio Karlo Šepec koji je pojačao Borac iz Imbriovca.

zatvori