Četvrtak, 25. travnja 2024.

SLUŽBENO OBJAVLJENO Gordana više nije igrač Slaven Belupa

Slaven Belupo i Roei Gordana danas su sporazumno raskinuli ugovor, objavljeno je jutros na službenim klupskim stranicama. Tako su i službeno potvrđene špekulacije o odlasku izraelskog veznjaka iz koprivničkog prvoligaša.

Sve je bilo jasno još jučer jer je njegov dres s brojem 10 na utakmici protiv Rijeke nosio Stipe Bačelić Grgić. Sam trener Ivica Sertić nakon utakmice nije bio previše rječit o situaciji s Gordanom:

– Gordana nije konkurirao za momčad zbog nediscipline i to je sve što mogu reći. Dalje je sve na ljudima u klubu da riješe njegov status. Eto, samo tol’ko.

Gordana je u dresu koprivničkog prvoligaša nastupio 18  puta – 16 puta u prvenstvu i dva puta u Kupu. U prvenstvu je postigao tri pogotka, protiv Intera, Osijeka i Lokomotive. Debitirao je u prvom kolu aktualne sezone, u remiju rezultatom 1:1 na gostovanju u Puli kod Istre 1961.

Istovremeno s Gordaninim odlaskom Slaven Belupo je koprivničkoj publici jučer predstavio Karla Plantaka i Ivana Krstanovića koji je, prema riječima trenera Sertića, veliko pojačanje za momčad kojega protivnici respektiraju i od kojega očekuje golove.

zatvori