Četvrtak, 25. travnja 2024.

ROMANA, BRAVO! Jedinstvena Koprivničanka koja ustrajno gradi uspješne ‘Svjetove’

Romana Pavliša nastupila je u petak navečer na 66. Zagrebačkom festivalu. Točnije, nastupila je Anna Moor s pjesmom Svjetovi te je uoči festivala bila uvrštena među pet favorita ovogodišnjeg izdanja ovog festivala. A premda Svjetovi nisu proglašeni pobjedničkom skladbom, naša Romana nema razloga za nezadovoljstvo. Svoje je dojmove nakon nastupa podijelila upravo s Dravom.info. Vrijedi pročitati.

Još sam uvijek pod dojmom festivala, piše nam Romana. Euforija je trajala cijeli tjedan. Sa mnom je bio moj tim iz Intek Music izdavačke kuće – Helena, Rajnard i Marin Hraščanec sa mnom su i nastupili na pozornici.

Ustupila Romana Pavliša

Cijeli taj tjedan bio je, uz probe i pripreme, savršena prilika da upoznamo kolege sa scene, ali i da spoznamo još više toga što o sebi kao umjetnicima do sad nismo bili svjesni.

Sam nastup? Plava svjetla pozornice Zagrebačkog festivala i…

Iskreno, toliko sam se izgubila u emocijama prilikom nastupa da mi je sve u magli. No prema reakcijama, smatram da mogu doista biti zadovoljna svojim prvim velikim televizijskim nastupom u kojemu sam prvi puta predstavila svoje malo autorsko djelo. Meni kao mladoj autorici, prilika da nastupim je doista najveća pohvala struke i ne bih ovo iskustvo mijenja ni za što. S takvim velikim zalogajem dolazi puno stresa i potpuno je neobjašnjiv koktel emocija koji se događa u tebi samome tijekom priprema, osobito kad staneš pred cijelu Hrvatsku. To je vrlo osjetljivo jer se na trenutke osjećaš ranjivo, a istovremeno moćno jer – napokon imaš priliku svima reći što osjećaš, sanjaš ili želiš.
To me – kao umjetnicu koja trenutno sanja o autorskom albumu, ispunilo inspiracijom i usmjerilo prema nekim novim ciljevima.

Smatram da je publika odlično prihvatila Svjetove i da vrijeme za tu pjesmu tek dolazi, rekla nam je Romana.

Ustupila Romana Pavliša

Romana je za svoj nastup na Zagrebačkom festivala imala i potporu, a osobito „jake snage“ došle su naravno iz rodne Koprivnice

– Kao što sam već spomenula, na pozornici su mi se pridružili Helena, Rajnard i Marin Hraščanec. Oni su mi bili glazbena potpora. Marija Izabela Rajić (Clés), napola Koprivničanka, dizajnirala je i izradila predivnu haljinu samo za moj nastup na Zagrebačkom festivalu. U publici su me bodrili moj dečko Dinko, prijateljica Petra Bijač i prijatelj Ivan Vrhovski, ali i cure iz mojeg benda Gelato Sisters – Sanja i Neda Parmać.

Ustupila Romana Pavliša

Ljubav i dobre vibracije slala joj je i obitelj koja je navijanje organizirala – doma:

– Moja obitelj prošle je godine bila sa mnom u Zagrebu kad sam na festivalu nastupila s Gelato Sisters. Ove su godine odlučili organizirati okupljanje u Koprivnici i svi su me bodrili ispred malog ekrana.

I povratak u stvarnost s pogledom u budućnost

– Ono što slijedi za Annu Moor je novi singl kroz neko vrijeme. Uskoro ću najaviti i neke nastupe. A do tad – slušajte Svjetove, poručuje nam Romana Pavliša.

Naravno da ćemo slušati, pratiti, i s nestrpljenjem očekivati. Sretno.

Ustupila Romana Pavliša
Ustupila Romana Pavliša
Ustupila Romana Pavliša
Ustupila Romana Pavliša
zatvori