Snimio Marko Posavec.

Pretežno oblačno, ujutro mjestimice uz maglu. Povremeno može biti vrlo slabih oborina na granici kiše i snijega. Vjetar slab, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 2 ili 3 stupnja. Kolnici bi ponegdje mogli biti osobito vlažni i skliski, stoga budite oprezni u prometu.

Oblačno vrijeme s mjestimičnom maglom nastavit će se i u četvrtak, a vjerojatno će biti i nešto oborina na granici kiše i snijega, uglavnom poslijepodne. I dalje neće biti nikakvog značajnijeg vjetra, tek će u posljednjim satima dana zapuhati slab južni povjetarac kao predznak vremena koje nam dolazi. Temperatura ujutro i navečer ispod nule, negdje oko -1 do -3 stupnja, a najviša dnevna do otprilike 2 Celzijeva stupnja.

U petak će zapuhati južni i jugoistočni vjetar s kojim očekujemo popriličan porast temperature, poslijepodne do 5 ili 6, možda i više stupnjeva. Još toplije moglo bi biti u subotu, za kada aktualni prognostički modeli ukazuju na temperature preko 10, možda čak i do 15 stupnjeva, a onda bi u nedjelju opet malo zahladilo uz kišu i sjeverac.