Četvrtak, 25. travnja 2024.

PREDSTAVLJAMO EKIPE KC LIGE Romantičari su prava nogometna institucija

Jubilarna deseta sezona popularne KC lige i ove je godine okupila brojne malonogometaše u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica. Predstavljamo vam ekipe koje sudjeluju u ovogodišnjem malonogometnom natjecanju. Danas su na redu NK Romantičari.

Ova ekipa je nogometna institucija sama po sebi, legende po mnogim aspektima nogometne igre što na velikom, a što na malom terenu. Romantizam “vječnih nogometnih mladića” traje već godinama i njihova forma pokazuje da su spremni na velike stvari.

Na vratima je i više nego iskusan Vlatko Ciganek, koji potvrđuje da je golman bolji što je stariji. Obranu suvereno drži bivši rukometni as Ivan Budaj, a Stjepan Begić svakodnevno pokazuje malonogometne čarolije i često je neuhvatljiv i za puno mlađe suparnike. Uz mlađahne Ivana Baloga i Nenada Oštrkapu, tu su i iskusni velemajstori Danijel Nemčić i Ignjac Lončarek. Voditelj Stanko Orlović još uvijek nadgleda utakmice s nevjerojatnom energijom, drži sve konce i brine se da njegovi mladići i dalje jurišaju na protivnički gol.

Igrači: Vlatko Ciganek, Ivan Balog, Stjepan Begić, Josip Marković, Hrvoje Budaj, Davor Šamonik, Nenad Oštrkapa, Dražen Fusić, Danijel Nemčić, Romano Jazvec, Vladimir Lenardić, Ignjac Lončarek, Marko Degez, Goran Petrić, Siniša Sataić
Voditelj: Stanko Orlović

zatvori