Petak, 19. travnja 2024.

Ogenj i Chui nominirani za Rock&Off glazbenu nagradu

Koprivnički etno-punk-rock sastav Ogenj nominiran je za prvu nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off, a među nominacijama je i Chui, sastav u kojem svira i naš Koprivničanac Vojkan Jocić.

Nagrada Rock&Off nedavno je pokrenuta, a najbolje hrvatske glazbenike i glazbene sastave odabrala su 64 novinara i medijska djelatnika iz 40 različitih vrsta medija i to u kategorijama Album godinePjesma godine, Veliki prasak Koncertni izvođač. Osim toga, biraju se i izvođači godine u žanrovskim kategorijama Rock&OffPop&OffRap&OffElektro&OffJazz&Off koji su albumom, pjesmom ili koncertnim nastupom značajno obilježili hrvatsku glazbenu scenu u razdoblju od 1. prosinca 2017. do 30. studenog 2018. godine.

Ogenj je nominiran u kategoriji Veliki prasak koja se dodjeljuje mladim ili novim izvođačima na sceni koji su unutar izbornog razdoblja prepoznati u široj javnosti. Chui je nominiran u dvije kategorije, Koncertni izvođač godineJazz&Off. Oba su sastava nominirana i za Nagradu publike, za koju glasati mogu svi zainteresirani putem web stranice iskon.hr od 15. siječnja. Pobjednici će biti proglašeni 31. siječnja na završnoj dodjeli u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Sve o nagradi i nominacijama možete doznati na rockoff.hr.

zatvori