Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Nogometaši Slaven Belupa pobjedom zaključili pripreme u Medulinu, u srijedu dolazi Rijeka

Nogometaši Slaven Belupa upisali su pobjedu u posljednjoj pripremnoj utakmici pred početak proljetnog dijela prvenstva. Jutros su u Medulinu svladali Žarkovo rezultatom 4:2, a golove su postigli Vidović, Jelić, Mladen i Mendy. Trener Ivica Sertić dao je priliku igračima koji su imali manju minutažu prije dva dana protiv Lokomotive.

“U prvom poluvremenu vidjeli smo dva lijepa gola. Prvi je nakon lijepe akcije zabio Vidović. Veznjak je odapeo loptu s 25 metara i pogodio u rašlje nemoćnog golmana Žarkova. Drugi je pak postigao Jelić. Plantak je uposlio napadača Slavena koji izlazi kao pobjednik iz duela s protivničkim stoperom i snažnim prizemnim udarcem šalje loptu u suprotni kut za 2:0. U nastavku susreta vidjeli smo još dva gola u mreži srpske momčadi. Na 3:0 je povisio Mladen nakon što je iskoristio pogrešku stopera Žarkova, a za 4:0 precizan je bio Mendy. Žarkovo je u posljednjih 10 minuta uspjelo smanjiti rezultat na 4:2 golovima Kovalenka i Jovanovića”, stoji u izvještaju s utakmice na internetskim stranicama Slavena.

Farmaceuti su time zaključili pripreme u Medulinu i nastup na Arena Cupu. Danas se vraćaju u Koprivnicu i nastavljaju s pripremama za prvenstvo koje za njih počinje već u srijedu 30. siječnja, kada na Gradski stadion “Ivan Kušek Apaš” dolazi Rijeka. Taj je susret trebao biti posljednji jesenskog dijela prvenstva, ali odgođen je zbog snijega na koprivničkom travnjaku. Počet će u 17 sati.

Medulin, Arena Cup – prijateljska utakmica
Slaven Belupo – Žarkovo 4:2 (2:0)
Slaven Belupo: Marković – Iharoš, Zirdum, Međimorec, Goda – Plantak, Vidović – Mladen, Puclin, Mendy – Jelić. Još su igrali: Kurtanjek, Vrljičak, Dolček, Brković, Martinaga, Resler. Trener: Ivica Sertić
Žarkovo: Ščekić – Radenović, Marković, Aleksić, Mijatović – Milenković, Šaka, Milojević – Lukić, Rajić, Mihajlović. Još su igrali: Kovalenko, Jovanović, Milošević, Petković, Vujčić, Manić. Trener: Dejan Rađenović.
Strijelci: 1:0 Vidović, 2:0 Jelić, 3:0 Mladen, 4:0 Mendy, 4:1 Kovalenko, 4:2 Jovanović

zatvori