Srijeda, 27. ožujka 2024.

DOĐI NA UTAKMICU I OSVOJI MOBITEL ‘Kaži zašto svoj klub voliš, možda mobitel osvojiš’

Pokaži kako se najdraži klub voljeti može, možda ti se osmjehne sreća, a u dvorani najkreativnije, čeka darova puna vreća!

KREATIVNI NATJEČAJ
#doksrcekucaPodravka

Za cijenjenu publiku, sve simpatizere, Koprivničanke i Koprivničance i ljubitelje rukometa koji će ove nedjelje 6. siječnja, 2019. godine u 18 sati biti glasna podrška s tribina rukometašicama Podravka Vegete u 1. kolu EHF Kupa kada će snage odmjeriti sa španjolskom ekipom Super Amara Bera Bera, RK Podravka pripremila je kreativni natječaj. Pravila nagradnog natječaja su na poveznici.

Već sada možete uzeti bijele papire, olovke, penkala, bojice ili flomastere i napisati ili nacrtati zašto volite Rukometni klub Podravka Vegetu. Na papir napišite vaše ime i prezime te broj telefona/mobitela. Na ulazu u dvoranu 6. siječnja čekat će vas velika kutija u koju ćete moći ubaciti svoje radove, a možete ih pripremiti i u samoj dvorani za što će vam klub osigurati sav potreban pribor.

Natječaj traje od 4.1. – 6.1. 2019. godine. Stručna komisija će tijekom utakmice imati pune ruke posla s pregledavanjem vaših radova, a nakon utakmice slijedi proglašenje pet najkreativnijih navijača koji će odmah preuzeti svoje nagrade.

Jedna će sretnica ili sretnik iz dvorane otići s novim mobitelom, a očekuju vas i vrijedne utješne nagrade.

zatvori