Utorak, 26. ožujka 2024.

Ivan Krstanović sada je i službeno novi igrač Slaven Belupa

Ivan Krstanović novi je igrač Slaven Belupa. Ovaj 36-godišnji napadač pridružio se Farmaceutima na pripremama prije nešto više od tjedan dana, a danas je i službeno postao dio Slavenove momčadi.

Krstanović je u prvom dijelu sezone branio boje zagrebačke Lokomotive pritom postigavši šest pogodaka. Do sada je u karijeri igrao i za Zadar, Široki Brijeg, Rijeku, Dinamo, Zagreb i Posušje, a valja istaknuti da je s 81 postignutim pogotkom ukupno deseti strijelac u povijesti HNL-a.

– Prvi dojmovi su zaista odlični i vrhunski je osjećaj potpisati za Slaven Belupo. Drago mi je da su me dečki prihvatili od prvog dana i to će mi sigurno olakšati prilagodbu. Odlično radimo na svakom treningu, vidim da su i igrači i stručni stožer izuzetno motivirani i to je jedini način da se izvučemo iz situacije u kojoj se trenutno nalazimo, a koju sigurno ovaj klub i ovi kvalitetni igrači ne zaslužuju – izjavio je Krstanović za službene web stranice Slaven Belupa.

Krstanović je prvi pogodak u dresu Slaven Belupa postigao već u svojoj prvoj prijateljskoj utakmici, protiv Titograda za 2:0.

– Sigurno da bih volio zabijati i igrati odlično, ali neke posebne osobne ciljeve nemam. Momčad i klub su ispred svakog pojedinca i najbitnije je da od starta nastavka prvenstva počnemo upisivati prijeko potrebne bodove. Momčad će uvijek izbaciti pojedinca, a hoću li to biti ja ili netko drugi najmanje je važno. Nadam se da će i Koprivničanci shvatiti da ćemo s njihovom podrškom biti bolji i da će u što većem broju dolaziti na stadion – zaključio je Krstanović.

zatvori