Utorak, 16. travnja 2024.

Golfom uletio u raskrižje pa izazvao sudar tri automobila

Zbog oduzimanja prednosti prolaska jučer su se u Koprivnici sudarila tri osobna automobila, izvještava Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Do prometne nesreće došlo je oko 7 sati na Đelekovečkoj cesti. 22-godišnji vozač Golfa koprivničkih registracijskih oznaka kretao se Đelekovečkom cestom u smjeru raskrižja s Ulicom Ivana Česmičkog. Dolaskom do raskrižja skrenuo je ulijevo i oduzeo prednost drugom Golfu koprivničkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera dolazila 24-godišnjakinja.

Došlo je do udara prednjeg djela jednog Golfa u stražnji dio drugog Golfa, nakon čega je Golf od vozača koji je prouzročio nesreću udario u prednji dio osobnog automobila Vento koji je bio zaustavljen ispred raskrižja. Njime je upravljao 44-godišnjak.

Nijedan od vozača nije ozlijeđen niti je bio pod utjecajem alkohola, a prekršajni postupak bit će pokrenut protiv 22-godišnjeg vozača Golfa.

Još se jedna prometna nesreća jučer dogodila u Molvama oko 15:40 sati. Zbog neprilagođene brzine 25-godišnji vozač Passata koprivničkih registracija sletio je van kolnika u Marijanskoj ulici. Uslijed toga udario je u dva drvena stupa za distribuciju električne energije.

Nije bio pod utjecajem alkohola, a zadobio je lakše tjelesne ozljede. Protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori