Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Ribolovci iz Đelekovca održali godišnju skupštinu i poželjeli si ‘bistro’ i u 2019. godini

Športski ribolovni klub Đelekovec, jedna od najaktivnijih udruga s područja općine, održala je svoju godišnju skupštinu i pritom okupila stotinjak članova.

Ova je godišnja skupština imala izborni karakter pa su birani članovi upravnog odbora, nadzornog odbora, tajnik, blagajnik i predsjednik udruge. Za prošlu je godinu dano izvješće o radu, natjecanjima i uspjesima, kao i o financijskom poslovanju. Prisutni su članovi ŠRK-a izrazili zadovoljstvo svim provedenim aktivnostima i djelovanjem te su pod izbornim točkama odlučili svoje povjerenje ponovno dati dosadašnjoj upravi i rukovodstvu kluba. Za blagajnika je ponovno izabran Mladen Cmrk, za tajnika Krešo Kadija, a za predsjednika Franjo Kovač. Izabrani su zahvalili prisutnima na ukazanom povjerenju te su iznijeli plan rada za 2019.

Zahvalili su svima koji podržavaju njihov rad, a osobito Općini Đelekovec, Društvu žena Đelekovec te Osnovnoj školi M. P. Miškina Đelekovec s čijim učenicima i učiteljima već tradicionalno održavaju zajedničko druženje u prirodi na jezeru “Betonara”.

U ime Općine Đelekovec svim se prisutnima obratila zamjenica načelnice Marina Mihalec, čestitajući na svim uspjesima i aktivnom djelovanju, a riječi podrške uputio je i predstavnik Zajednice športsko-ribolovnih klubova Koprivnice, potpredsjednik Dejan Posavec.

Nakon svih odrađenih formalnosti izborne godišnje skupštine, članovi i gosti pozvani su na domjenak uz nezaobilazan gulaš i riblje specijalitete koje su pripremili sami članovi ove vrijedne đelekovečke udruge.

Tekst: Sonja Vuljak.

Foto: Zdravko Vuljak.
Foto: Zdravko Vuljak.
Foto: Zdravko Vuljak.
Foto: Zdravko Vuljak.
Foto: Zdravko Vuljak.
Foto: Zdravko Vuljak.
zatvori