Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO/VIDEO U jučerašnjoj nesreći pješakinja je od siline udarca odbačena na vjetrobransko staklo, teško je ozlijeđena

Policijska uprava koprivničko-križevačka objavila je detalje prometne nesreće u kojoj je jučer u Starogradskoj ulici u Koprivnici teško ozlijeđena 46-godišnju pješakinja.

Prometna nesreća se dogodila oko 16:35 sati zbog neprilagođene brzine. Naime, 76-godišnji vozač Audija koprivničkih registracija kretao se Starogradskom ulicom u smjeru zaobilaznice kad je dolaskom do pješačkog prijelaza prednjim dijelom automobila naletio na pješakinju koja je prelazila kolnik.

Pješakinja je od siline udarca odbačena na poklopac motora i prednje vjetrobransko staklo automobila te je potom pala na kolnik. Hitno je prevezena u koprivničku Opću bolnicu, a prema riječima liječnika zadobila je teške tjelesne ozljede.

Ni vozač ni pješakinja nisu bili pod utjecajem alkohola, no uzeta im je krv i urin kako bi se to sa sigurnošću moglo potvrditi.

Dodajmo da je zbog obavljanja očevida od 17 do 18:10 sati za sav promet je bio zatvoren dio Starogradske ulice, a promet se odvijao obilaznim ulicama (Ulice Cinderišče – I.Hiršla – S. Sulimanovića).

 

Automobil naletio na pješakinju u Koprivnici

Objavljuje Drava.info u Petak, 4. siječnja 2019.

 

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
zatvori