Petak, 19. travnja 2024.

FOTO: PAN ZIMSKA LIGA Branitelj naslova ispao nakon lutrije penala, CB Active izborio finale veterana na krilima sjajnih Šafarića i Dodika

Nakon današnjih utakmica poznati su prvi sudionici četvrtine finala seniorskog dijela malonogometne Pan Zimske lige koju organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica, a glavni su joj medijski pokrovitelji Radio Drava i portal Drava.info. Također, poznati su i finalisti veteranskog pro turnira.

U derbiju večeri, favorizirani veterani CB Activea opravdali su svoju ulogu i pobijedili rivala OPG Radiček & Niko trade s 4:1. Igrači Activea na poluvrijeme su otišli s vodstvom od 2:0, a pogotke su postigli Nikola Šafarić i Marijo Dodik. U nastavku susreta igrači OPG Radiček & Niko trade uspjeli su vratiti jedan gol zaostatka, ali ubrzo nakon toga Ogrizović i Škrbić postižu pogotke i odvode svoju momčad na nedostižnih i konačnih 4:1.

U tenzičnoj utakmici seniorskog dijela turnira, aktualni branitelj naslova CB Kakadu tražio je prolaz u četvrtfinale preko ekipe Tupek Auto. Nakon što je regularni dio susreta završio s 0:0, odluka o četvrtfinalistu otišla je na izvođenje penala u kojima su se bolje snašli igrači Tupek Auta i s 2:1 izbacili favorizirani Kakadu.

Pogledajte i ostale rezultate današnjih susreta.

Četvrtak, 10. siječnja
Veterani pro 1/2 finala
17:30 Apios CB Loop – Sivec Trans 4:2
19:30 OPG Radiček & Niko trade – CB Active 1:4
Seniori 1/8 finala
18:10 Oštrek gradnja CB Marocchino – ASO Ponos Krapina 2:3
18:50 CB Kakadu – Tupek Auto 0:0 (1:2p)
20:10 Ritz Club – NaturaVita 4:3
20:50 Mod gradnja – Playbox Mr. Jack 0:2

zatvori