Petak, 29. ožujka 2024.

ANKETA Publika je nezadovoljna izborom najboljeg igrača Zimske lige, što vi mislite?

U jučerašnjem spektakularnom finalu 11. sezone PAN Zimske lige, pobjedu je odnijela ekipa CB Still MNK Klub 75 Kotoriba koja je uz fantastičnu podršku navijača pobijedila MNK Cvjetno/Polikliniku Milojević s 3:2.

Iako su svi igrači iz pobjedničke ekipe zaradili velike ovacije, dvorana je burno reagirala nakon što je za najboljeg igrača tunira proglašen Vedran Matošević iz MNK Cvjetno/Poliklinike Milojević. Svi su, naime, očekivali da će tu laskavu titulu odnijeti Mario Paveli ili Nikola Golenja iz pobjedničke ekipe.

– Ovo je sramota, evidentno je da je za najboljeg igrača trebao biti proglašen Mario Paveli iz pobjedničke ekipe CB Still MNK Klub 75 Kotoriba. Ja kao član Udruge za mali nogomet Koprivnica ne stojim iza ovakvog odabira i mogu potvrditi da napuštam Udrugu. Već se nekoliko godina ponavlja ista priča i odabiri za najboljeg igrača nisu ispravni – rekao je Vjeran Blašković, dojučerašnji član UMNK.

Blašković u tome nije usamljen, što se uostalom vidjelo i po reakciji publike na proglašenje najboljeg igrača turnira. Što vi mislite?

Tko je po vama najbolji igrač 11. sezone Pan Zimske lige?
526 glas(ov)a
zatvori