Srijeda, 27. ožujka 2024.

VELIKA OBLJETNICA AC BEDEKOVIĆ Ivan i Jasenka već 32 godine uspješno vode obiteljski posao

Tvrtka AC Bedeković d.o.o., ovlašteni zastupnik Mazda vozila, priredila je u petak navečer svečanu proslavu povodom obilježavanja 32 godine poslovanja i 10 godina suradnje s Mazdom.

Tvrtka je osnovana 1986. godine kao obrt Autoprestige, a glavna djelatnost bila je autolimarija i vučna služba. Gospodin Ivan Bedeković sa svojom suprugom Jasenkom osnovao je tvrtku u obiteljskoj kući, sam i s vlastitom ušteđevinom, a i danas su 100-postotni vlasnici. Pokrenuo ju je iz garaže i onda se polako probijao na tržištu. U početku sa svega dvoje zaposlenih firma je narasla na 20-ak zaposlenih

Ova obiteljska firma 2000. godine dodaje još jednu djelatnost na svoj popis, a to je uvoz i prodaja rabljenih vozila, te zato otvaraju još jedan obrt pod nazivom AC Bedeković. Kako se djelatnost i obim posla konstantno povećava, tako prostor u kojem se tvrtka nalazi više ne zadovoljava potrebe i standarde koje žele vlasnici. 2005. godine kupuju zemljište na magistrali Varaždin – Zagreb te grade novi poslovni prostor. 2008. godine sklapaju ugovor s Mazda Hrvatskom kao ovlašteni Mazda partner te obrt Autoprestige i AC Bedeković objedinjuju u jedno poduzeće pod nazivom AC Bedeković d.o.o. Danas je ovo obiteljska tvrtka u kojoj rade i djeca i unuci vlasnika.

Salonski i servisni prostor Auto Centra Bedeković za prodaju i servis vozila opremljen je vrlo moderno, po svim Mazdinim standardima. Prilikom kupnje vozila u auto salonu možete sklopiti policu auto osiguranja, te za vas obavljaju i tehnički pregled vozila.

U Auto Centru Bedeković možete kupiti novu Mazdu te sve marke rabljenih vozila. Postoji mogućnost zamjene staro za novo, a možete i servisirati svoje vozilo. Ukoliko na vozilu treba napraviti redovan servis ili postoji potreba za limarskim ili mehaničarskim popravcima na vašem vozilu, slobodno se obratite servisnoj službi kako biste rezervirali svoj termin.

Posjeduju vlastitu vučnu službu, a ukoliko postoji potreba za takvim prijevozom stoje vam na raspolaganju od 0-24 h. Surađuju sa svim osiguravajućim i leasing kućama. U auto praonici vas očekuje brza i kvalitetna usluga pranja vašeg vozila.

U servisu, koji je opremljen sa svim potrebnim specijalističkim alatima za popravak i servisiranje Mazde i svih ostalih marki vozila, rade tehnički obrazovani djelatnici koji su tokom školovanja pripremljeni za sve izazove koje takav posao nosi. Novost u ponudi je i najmodernija auto optika.

Posjetom salonu AC Bedeković možete osjetiti ugodnu atmosferu i upoznati ljubazne djelatnike koji će vam pokušati pomoći riješiti svaki problem koji imate s vašim limenim ljubimcem.

zatvori