Srijeda, 24. travnja 2024.

Utakmica Slaven Belupa i Rijeke odgođena zbog snijega

Susret 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige između Slaven Belupa i Rijeke odgođen je zbog snježnih neprilika.

Teren Gradskog stadiona “Ivan Kušek Apaš” pod bijelim je pokrivačem i igrači danas na njega neće istrčati. Trebala je to biti posljednja Slavenova utakmica jesenskog dijela sezone.

“Snijeg koji je prekrio travnjak onemogućio je njeno odigravanje što su svojim izlaskom na teren potvrdili sudac Ivan Vučković te kapetani Mateas Delić i Aleksander Gorgon”, objavljeno je na internetskim stranicama Slaven Belupa. “Čišćenjem snijega postoji velika mogućnost da bi se uvelike oštetio sam travnjak što je s obzirom na sredstva koja je klub uložio u njega nedopustivo.”

nk-slaven-belupo.hr

“Istaknimo još jednom, glavni teren ima postavljene instalacije, odnosno pripremu, za grijanje terena, a do potpune funkcionalnosti potrebna je kotlovnica koja je predviđena u drugoj fazi ovog projekta. Također, grijanje terena služi kako se isti ne bi zaledio, a ne kako bi otapao snijeg s njega”, poručili su iz Slavena.

Utakmica je odgođena za sljedeću godinu i, bude li sve po planu, trebala bi se odigrati 30. siječnja, uoči proljetnog dijela prvenstva.

zatvori