Srijeda, 24. travnja 2024.

Udruga Voli život planira izgraditi rehabilitacijski centar i dječji vrtić za djecu s teškoćama u razvoju i za to treba vašu pomoć

Humanitarna udruga ‘Voli život’ djeluje pune četiri godine i pomaže socijalno ugroženoj i teško bolesnoj djeci u Republici Hrvatskoj. Trenutno brine o 130-ero djece.

Udruga djeci pomaže tako što im financira operacije u inozemstvu, kupuje medicinska pomagala, pomaže u nadoplati za lijekove i vitamine za jačanje imuniteta te im pribavlja prehrambene i higijenske potrepštine.

Udruga Voli život registrirana je sa sjedištem u Koprivnici, a po statutu djeluje u cijeloj Republici Hrvatskoj. Predsjednica joj je Martina Jagačić, u potpunosti predana svoj djeci u udruzi; uz sve obiteljske i poslovne obaveze, i dalje ima vremena 365 dana u godini brinuti i o drugima kojih je iz godine u godinu sve više i više.

Novi projekt Udruge je rehabilitacijski centar i dječji vrtić za djecu s teškoćama u razvoju. U to namjeravaju pretvoriti objekt stare osnovne škole u Bolfanu koji je Udruga dobila na korištenje. Takav se projekt, kaže predsjednica Jagačić, ne može financirati iz EU fondova jer se sredstva za takve namjene dodjeljuju općinama i gradovima:

– Ovom prigodom molimo sve dobre ljude koji bi se rado htjeli uključiti da projekt Udruge zaživi da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju potrebna sredstva za rekonstrukciju i nadogradnju centra. Molimo poduzetnike, građevinare i ostale, da pripomognu, i podsjećam da bi centar bio namijenjen djeci iz cijele Hrvatske – poručila je predsjednica Jagačić.

Donaciju možete uplatiti na broj žiro računa (IBAN) HR84 239000011100972415, svrha uplate “ZA PROJEKT IZGRADNJE CENTRA”, a možete i nazvati donacijski telefon na broj 060/96-96-96.

Rad Udruge možete pratiti na Facebook stranici Udruga obitelji Voli život ili na internetskoj stranici binarnet.hr/volim-zivot.

Kontaktirati Udrugu možete na 091/597-5657.

Foto: Udruga obitelj Voli život.
Foto: Udruga obitelj Voli život.
Paketi za djecu. Foto: Udruga obitelj Voli život.
Paketi za djecu. Foto: Udruga obitelj Voli život.
zatvori