Četvrtak, 25. travnja 2024.

TUČNJAVE U KOPRIVNICI I VLAISLAVU Ohrabreni alkoholom muškarci pokazivali mišiće

Policijski službenici jučer su imali pune ruke posla s pijanim nasilnicima – ujutro su trojica istukla četvrtog u Vlaislavu, a u noći slična situacija u noćnom klubu u Koprivnici.

Prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Vlaislavu dogodio se oko 7 sati. Akteri su muškarac rođen 1980. godine s 0,8 promila alkohola u krvi te mladići rođeni 1995. i 2000. godine koji nisu bili pod utjecajem alkohola.

Njih trojica zaputila se zbog, kako kažu u policiji – narušenih međuljudskih odnosa, do kuće 47-godišnjaka koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola. Počela je prepirka, a zatim su počele letjeti i šake. Muškarac rođen 1980. godine udario je 47-godišnjaka u predjelu tijela, vukao ga za odjeću, a potom ga je udario i mladić rođen 2000. godine. Napadnuti na sreću nije ozlijeđen, a trojica napadača je uhićena. Protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak.

A noćas oko 3 sata dvojica pijanih muškaraca napala su trećeg u objektu u Ulici Josipa Vargovića u Koprivnici. Muškarac rođen 1984. godine pod utjecajem alkohola od 1,49 promila u duetu s muškarcem rođenim 1988. godine koji je pak u krvi ima 1,72 promila nasrnuo je muškarca rođenog 1988. godine. Stariji ga je udario šakom u tijelu, a napadnuti muškarac pokušao se obraniti. Nije mu to dugo uspijevalo pa je u jednom trenutku pao na pod, a ova dvojica udarala su ga rukama i nogama.

Kako doznajemo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, zadobio je lake tjelesne ozljede.

Protiv dvojice napadača bit će pokrenut prekršajni postupak, a opomenu je zaradila i konobarica rođena 1995. godine koja je pijanim osobama točila alkohol.

zatvori