Petak, 29. ožujka 2024.

Troje članova Mladeži HDZ-a iz naše županije izabrano u Nacionalni odbor mladeži stranke

Izaslanstvo Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Koprivničko-križevačke županije u subotu je sudjelovalo na XIV. Općem saboru Mladeži HDZ-a na kojem je izabrano novo vodstvo u dvogodišnji mandat.

Za predsjednika je izabran Ivan Vidiš dok su u Nacionalni odbor iz naše županije izabrani Fran Papac i Ivan Car te Sonja Celiščak kao županijska predsjednica Mladeži HDZ-a.

Novi predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš poručio je da će svoje djelovanje temeljiti na promicanju nacionalnih interesa, domoljublju, tradicionalnim hrvatskim i univerzalnim humanističkim vrijednostima.

Prisutnima se motivirajućim govorom obratio i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković koji je istaknuo: “Budite dobro informirani, obrazovani, ali i odvažni ljudi od integriteta i vrijednosti na kojima počiva naša politička obitelj. U digitalnom dobu od vas mladih se očekuje puno brže sazrijevanje i preuzimanje odgovornosti. Zato vas potičem da budete što bolji. Angažirajte se i doprinosite našem društvu, jer vi ste naše bogatstvo! Vi ste naš bazen iz kojeg će, siguran sam, mnogi od vas moći postati ministri i zastupnici!”

Foto: Mladež HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.
zatvori