FOTO Marija Kuzmić ljubav prema modi pretvorila je u posao: Njezinu online trgovinu nećete htjeti zaobići

4333
Otvorena je nova online shopping destinacija na kojoj pripadnice nježnijeg spola mogu kupiti modernu i kvalitetnu odjeću.

Vlasnica online trgovine clickbeautik.hr je Koprivničanka Marija Kuzmić Frančić koja ženama nudi odjeću prema posljednjim modnim trendovima. Marijinu online trgovinu možete pronaći i na Facebook stranici CLICKbeautik.

– Nakon silnih godina došlo je vrijeme da ljubav prema modi pretvorim u posao. Odlučila sam otvoriti paušalni obrt za prodaju ženskih stvarčica – haljina, torbica, cipelica i ostalog preko interneta. Konačno se i moja sobica proširila i sad imam prostor koji neće biti namijenjen samo mojim guštima, već svim ženama – rekla nam je ponosno Marija.

Osim u virtualnom svijetu, Marija ima i poslovni prostor u West centru u Koprivnici. Uređen je kao najluksuzniji butik gdje klijentice mogu isprobati odjeću te dobiti Marijine modne savjete.

– Iako je prodaja preko Interneta, svi koji će imati želju i mogućnost mogu osobno svratiti i probati, no plaćanje je isključivo uplatom na račun – pojašnjava Marija.

Inače, Marija je poznata kao velika poznavateljica i zaljubljenica u modu i o njezinoj kolekciji cipela i krpica pisali su brojni lokalni i nacionalni mediji.

– Želim i dalje pomagati u odabiru modnih kreacija i savjetovati što i kako kombinirati. To je moj posao iz snova – rekla nam je na kraju.