Četvrtak, 25. travnja 2024.

PRIPREME ZA NASTAVAK SEZONE Podravkašice svladale slovenski Krim

Rukometašice Podravka Vegete jučer su pobijedile slovenski Krim Mercator 32:30 u prijateljskoj utakmici odigranoj u koprivničkoj dvorani Gimnazije Fran Galović.

Naše rukometašice dobro su otvorile utakmicu i već u osmoj minuti imale prednost od +5. Sredinom prvog dijela Krimovke su skupo kaznile nekoliko tehničkih pogrešaka naših cura, a pad koncentracije je do kraja poluvremena prednost prebacio u ruke Slovenki koje su na odmor otišle s dva gola prednosti i rezultatom 16:18. Posebno su se u prvom dijelu istaknule Holešova i Zadravec koje su upisale ukupno osam pogodaka s krila.

Desetak minuta prije kraja drugog poluvremena Podravkašice su izjednačile na 27:27, nakon čega vraćaju prednost u svoje ruke te do kraja utakmice drže tempo i u konačnici slave uz rezultat 32:30. Bila je to dobra priprema za obje ekipe, poručuju na službenim stranicama kluba. Ekipe će se ponovno susresti već danas u 17 sati.

Podsjetimo, pripreme Podravkašica za nadolazeće izazove u EHF Kupu počele su u Rumunjskoj gdje je u Brašovu igran međunarodni pripremni turnir koji su cure i osvojile u ogledima s jakim rumunjskim ekipama. Pripreme su potom nastavljene kroz treninge u Koprivnici sve do Badnjaka.

Prva utakmica EHF Kupa na rasporedu je 6. siječnja kada Podravkašicama u goste stiže španjolska Bera Bera.

zatvori