Utorak, 19. ožujka 2024.

PREDSTAVLJAMO EKIPE KC LIGE Studenti su iz sezone u sezonu sve jači, a uskoro bi mogli i položiti završni ispit

Jubilarna deseta sezona popularne KC lige i ove je godine okupila brojne malonogometaše u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica. U sljedećih nekoliko tjedana predstavit ćemo vam ekipe koje sudjeluju u ovogodišnjem malonogometnom natjecanju. Danas ćemo predstaviti Robin Markete 0-24/UŠRPS.

Ova odlična i mlada ekipa već godinama “hakla” skupa, nema terena u Koprivnici na kojem nisu igrali “guze” ili “Viktoriju”. Kao mladoj ekipi vidljivo je da im nedostaje taktičke zrelosti što pogotovo dolazi do izražaja na utakmicama s iskusnim ekipama, ali ako ostanu na okupu i s nekoliko pojačanja predstavljat će ozbiljnog kandidata za vrh KC lige. Prošle sezone iznenadili su sve kada su završili na petom mjestu, a ove sezone nakon šest kola nalaze se na četvrtom mjestu.

Između vratnica je jedan od najboljih golmana lige, Matija Furdić, čije čudesne obrane daju dodatnu sigurnost ekipi da se posveti napadu. Okosnicu ekipe čine Vedran Harmadi, Denis Borščak, Jakov Ivančan, Alen Bešenić i Petar Lončar. S njima je i nogometni fanatik Bojan Osman, a u ekipi su i nekadašnji igrači županijskog nogometa Dinko Držaić, Igor Balent, Mislav Farac i iskusni hakler Tihomir Rumek. Za sada pod vodstvom Branka Bešenića pokazuju visoku razinu odgovornosti i polako napreduju prema vrhu.

Igrači: Matija Furdić, Vedran Harmadi, Bojan Osman, Tomo Đukin, Denis Borščak, Velimir Strbat, Jakov Ivančan, Petar Lončar, Tihomir Rumek, Ivan Vuljak, Hrvoje Samardžić, Alen Bešenić, Dinko Držaić, Mislav Farac, Igor Balent
Voditelj: Branko Bešenić

zatvori