Četvrtak, 25. travnja 2024.

PREDSTAVLJAMO EKIPE KC LIGE Pixel već unaprijed ima pehar za simpatičnost

Jubilarna deseta sezona popularne KC lige i ove je godine okupila brojne malonogometaše u sportsku dvoranu Srednje škole Koprivnica. U sljedećih nekoliko tjedana, predstavit ćemo vam ekipe koje se natječu u ovogodišnjem malonogometnom natjecanju. Danas ćemo predstaviti KKC Pixel.

U svojim prvim pokušajima na kvalifikacijama, KKC Pixel izgledao je kao bezbrižna ekipa koja istinski uživa u nogometu i druženju. Ovogodišnja ekipa nakon četiri kola još nije uspjela osvojiti bod, ali pokazala je voljni karakter, žar i trud. Nedostatak nogometnog znanja nadoknađuju kolektivom i s punim pravom su “dobri duh” KC lige, u kojoj nastupaju četvrtu sezonu za redom.

Predvođeni su braćom FarkašNenadom i Igorom koji imaju iskustva s prijašnjih KC liga, a jedini pravi “španer” je Dejan Plemeniti. U ekipi je i nedokučivi golgeter Ivan Pišpek, iskusni vratar Goran Baruškin koji može obraniti čuda te njegov brat Filip, koji je nogometno iskustvo skupljao u redovima Jedinstva iz Pustakovca. Jednako kao i za šankom Pixela, i na terenu su skupa konobarski i nogometni dvojac Ivan Ostriž i Mateo Kopljarević. Voditelj ekipe je Tihomir Henezi, a glavni zadatak ove ekipe je izboriti ostanak, ali ako povežu par dobrih rezultata mogu i do sredine tablice.

Igrači: Nikola Bešlić, Ivan Ostriž, Mateo Kopljarević, Denis Košćak, Nenad Farkaš, Igor Farkaš, Tomislav Barčanec, Dejan Plemeniti, Rene Baruškin, Mario Sabol, Krešo Bračko, Filip Baruškin, Ivan Lojan, Nikola Smolak, Ivan Pišpek
Voditelj: Tihomir Henezi

zatvori