Ekipa Caffe bar Golf // Izvor: KC liga (Facebook)
Jubilarna deseta sezona popularne KC lige i ove je godine okupila brojne malonogometaše u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica. U sljedećih nekoliko tjedana predstavit ćemo vam ekipe koje sudjeluju u ovogodišnjem malonogometnom natjecanju. Danas ćemo predstaviti Caffe bar Golf.

Ova momčad u svojih je nekoliko sezona promijenila dosta naziva i još više igrača. U natjecanje su ušli pod imenom Podravsko sunce, a većina igrači stigla je iz nekadašnje momčadi Šegija/Logistike Lory. Iz sezone u sezonu pokazuju da se radi o jednoj od tehnički najpotkovanijih ekipa, ali dosadašnji rezultati na prošlim ligama ne prate igru. Također, gotovo svake sezone u natjecanje su dolazili s novim čovjekom na klupi.

Jedan od predvodnika momčadi svakako je Valentin Knapić, dugogodišnji igrač i jedan od organizatora KC lige, te današnji trener prvoligaša NK Tehnike iz Koprivnice. Pod njegovim budnim okom i oštrim glasom, najubojitija strana ove momčadi jesu mlađi dečki poput Lea Harmadija, Maria Markušića, Adriana Kučana i Maria Krištofića. Tu je i iskusni Vedran Plahinek, a ovogodišnji “trener” je Dalibor Bošnjak.

Ove sezone igraju dosta dobro i smanjili su tenzije, a nakon petog kola nalaze se na sedmom mjestu s dvije pobjede i dva poraza. Dojam je da mogu puno više, a vidjet ćemo hoće li opravdati tu ulogu.

Igrači: Marko Cvitić, Mario Borštnar, Ivica Kovaček, Leo Harmadi, Vedran Plahinek, Mario Markušić, Valentin Knapić, Ivica Lukač, Mario Krištofić, Marko Šegerec, Adrian Kučan
Voditelj: Dalibor Bošnjak