Četvrtak, 18. travnja 2024.

PREDSTAVLJAMO EKIPE KC LIGE Bimbo je dobri duh natjecanja, ekipa koja igra radi druženja i sportske zezancije

Jubilarna deseta sezona popularne KC lige i ove je godine okupila brojne malonogometaše u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica. Predstavljamo vam ekipe koje sudjeluju u ovogodišnjem malonogometnom natjecanju. Danas je na redu Bimbo.

Ova ekipa punokrvnih nogometaša u punom smislu riječi utjelovljuje duh i smisao KC lige. Svojom pojavom na ligi unijeli su potrebnu svježinu i s dozom odlične i zdrave sportske provokacije vrlo su brzo osvojili simpatije publike i drugih ekipa. Radi se o dobro balansiranoj i posloženoj momčadi koju krasi zajedništvo. Iako su iz sezone u sezonu imali dosta problema s ozlijeđenim igračima, prije dvije sezone konačno su uzeli naslov pobjednika KC lige.

Centralna figura momčadi i pravi Bimbaš je Krešimir Škvorc koji pokazuje zavidni nogometni repertoar. Matija Kuhar ponovno na terenu vodi svoju ekipu koju je predvodio i prve jubilarne sezone. Na klupi više nema popularnog Čmele, a njegovu ulogu preuzeo je Bono Kristić. Najbolji španer u ekipi svakako je Dario Gajski bez čijeg bi učešća ova ekipa bila zakinuta za nogometne majstorije. Cijela ekipa satkana je od pravih nogometnih majstora, a činjenica je da su već sada zaslužili trofej za fair play, jer njihovo poimanje nogometa je prije svega igra te druženje.

Igrači: Marko Rajn, Josip Britvić, Krešimir Matošić, Vedran Vedriš, Vedran Kelek, Matija Kuhar, Dario Gajski, Hrvoje Blažek, Tihomir Korošec, Krešimir Škvorc, Damir Bebek, Darko Kožarić, Igor Beši, Goran Ogrizović
Voditelj: Bono Kristić

zatvori