Utorak, 19. ožujka 2024.

PREDSTAVLJAMO EKIPE KC LIGE Active je najuspješnija momčad u povijesti natjecanja, a od igračkog kadra protivnicima klecaju koljena

Jubilarna deseta sezona popularne KC lige i ove je godine okupila brojne malonogometaše u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica. U sljedećih nekoliko tjedana predstavit ćemo vam ekipe koje sudjeluju u ovogodišnjem malonogometnom natjecanju. Danas ćemo predstaviti Caffe bar Active.

Caffe bar Active je jedna od prvih ekipa koja su se prijavile za KC ligu, a ujedno su i prvi osvajači najpopularnijeg koprivničkog malonogometnog natjecanja te najuspješnija ekipa do sada. Pehar pobjednika podizali su čak četiri puta, a posljednji naslov osvojili su u sezoni 2015./16.

Iako su ih godine i kilaža već debelo dostigli, ova ekipa sastavljena je od pravih nogometnih legendi i favoriti su u svakoj utakmici. Nedostatak brzine i mladosti nadoknađuju znanjem i individualnim ‘španerskim’ fintama.

Na vratima je Hrvoje ‘Hobotnica’ Ružić, tu su i iskusni Elvis Kovač i Darko Petrović te uvijek sveprisutni Valter Kukolja. Za golove se uvijek pobrinu Marijo Dodik i Ivan Mesić, a glavni ‘španeri’ su Danijel Radiček, Zoran Ogrizović, Saša Mraz i Ivica Ramljak. Sam pogled na ova nogometna imena dovoljan je da unese nervozu u redove svakog protivnika. Nakon ovogodišnjih pet kola zauzeli su drugu poziciju, a iz privatnih krugova saznajemo kako ove godine nikad odlučnije napadaju prvo mjesto.

Igrači: Darko Jurković, Valter Kukolja, Elvis Kovač, Antun Žardin, Zoran Ogrizović, Darko Petrović, Ivan Mesić, Danijel Radiček, Hrvoje Ružić, Renato Lončarić, Marijo Dodik, Ranko Tušek Ivica Ramljak, Saša Mraz
Voditelj: Ranko Tušek

zatvori