Četvrtak, 25. travnja 2024.

POSLUŠAJTE Naša Laura Mjeda i Neven Stipčić izdali su božićnu pjesmu

Široj javnosti poznat je po svojem pojavljivanju u prvoj sezoni showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, a nakon nekoliko singlova Neven Stipčić predstavlja i autorsku božićnu pjesmu – “Božić je” na kojoj mu društvo pravi Laura Mjeda.

– Na ovu pjesmu gledam kao na životnu priču svih nas koji smo se barem jednom našli u situaciji i rekli – ima puno gorih stvari od ovog što meni trenutno predstavlja najgori problem. Tako da, u ovoj božićnoj priči (pjesmi) zapravo pričam o stvarnom životu kako bih osvijestio da ima onih koji nemaju nešto što većina nas uzima zdravo za gotovo – rekao je Neven koji je zaslužan za glazbu i tekst pjesme nastale u suradnji s NEXUS produkcijom.

Snimio Marko Posavec.

Kao instrumentalisti na pjesmi “Božić je” sudjelovali su Luka Osrečak (el. gitara i saksofon), Matija Evačić (ak. gitara), Luigi Mjeda (bas) i Tomislav Horvatinović JONES (klavir) koji je zaslužan i za aranžman, mix i mastering pjesme.

Kako je već spomenuto, Nevenu društvo pravi i talentirana Laura Mjeda. Laura je do sad surađivala s DJ Dariusom na pjesmama “Sve što želim” i “Sreća je u nama”, s Nevenom djeluje u skupini The Groovebox, a uz to je prateći vokal Petra Graše.

– Neven i ja se znamo već dugi niz godina. Surađujemo na raznim live projektima pa je i ova suradnja došla kao jedna prirodna, nova stepenica u suradnji. Jako sam zadovoljna kako je pjesma ispala, kako su nam se vokali povezali i nadam se da će slušatelji prepoznati lijepu poruku koju šaljemo u ovo blagdansko vrijeme – rekla je Laura.

Snimio Marko Posavec.
zatvori