Četvrtak, 25. travnja 2024.

Policija noćas imala posla s pijanima koji su se tukli u Koprivnici i Virju

Policija je noćas intervenirala na koprivničkom Florijanskom trgu, doznajemo od policijske službenice za odnose s javnošću Dijane Žagar.

Naime, noćas oko 2.20 javni red i mir je narušavao mladić ’99. godište. Pod utjecajem alkohola 1,59 promila fizički je napao mladića rođenog 1996. godine, koji je također bio pijan – izmjereno mu je 0,91 promila alkohola.

Mlađi je starijega više puta udrio rukama i nogama u predjelu tijela, no napadnuti je odbio liječničku pomoć kao nepotrebnu. Policija je napadača smjestila u posebne prostorije na triježnjenje i slijedi mu optužni prijedlog prekršajnom sucu u Koprivnici.

Slično je noćas bilo i u Virju. Nešto ranije, oko 1:45 u ugostiteljskom objektu u Goričkoj ulici policija je intervenirala zbog tučnjave pijanih.

Započeo ju je muškarac rođen 1999. godine koji se sukobio s muškarcem rođenim 1966. Prvo su se međusobno naguravali a onda je stariji šakom udario mlađega u predjelu glave. Pružena mu je liječnička pomoć no, kako stoji u službenom policijskom izvješću, ozljede nisu bile tekve da ga policija ne bi mogla zadržati u posebnim prostorijama do otrežnjenja. Naime, njemu je izmjereno 2,11 a starijem sudioniku ovog narušavanja javnog reda i mira 2,16 promila.

Obojici slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Koprivnici.

zatvori