Izvor: rk-podravka.hr
Najmlađe rukometašice Podravke Vegete sudjelovale su protekli vikend na svom prvom turniru. Djevojčice rođene 2010. godine i mlađe pod vodstvom trenera Antonija Pranjića nastupile su na 8. Međunarodnom mini rukometnom ZG-VG KUPU koji je održan u Velikoj Gorici.

U kategoriji 2010./2011. godišta nastupilo je ukupno 10 ekipa podijeljenih u dvije grupe. Podravkine igračice bile su podijeljene u dvije ekipe te je svaka rukometašica odigrala četiri utakmice mini rukometa. Podravka 1 u dvije je utakmice pobijedila, a dvije izgubila te je bila vrlo blizu plasmana u polufinale turnira. Podravka 2 je izgubila sve četiri utakmice u skupini. No, bez obzira na rezultat, pohvalno je što su sve rukometašice dobile podjednaku minutažu u utakmicama.

– Prije samog početka uzbuđenje je bilo veliko jer ovo je bilo prvi put da smo igrali utakmice izvan Koprivnice. Naše mlade rukometašice vidjele su kako igraju njihove vršnjakinje iz nekih drugih klubova. Odlično smo se svi zabavili i s osmijehom se vraćamo u Koprivnicu. Za borbenost i sudjelovanje na turniru svaka naša igračica za nagradu je dobila medalju. Ovim putem zahvaljujemo se domaćinima na odličnoj organizaciji – priopćio je trener Pranjić u svojem izvještaju s turnira.

OGLAS
Naša, podravska lista za županiju: nositelj liste Ivan Pal. HSS i nestranački kandidati