Petak, 19. travnja 2024.

Koprivnički DJ Kraundler niže brojne glazbene uspjehe i priprema veliku 10. obljetnicu svog projekta Underground Fusion

Koprivnički DJ i producent Kraundler u posljednje vrijeme niže brojne glazbene uspjehe, od novih glazbenih izdanja pa sve do raznih partyja. Odlučili smo izvidjeti što se to novoga dogodilo u posljednje vrijeme.
Ustupio Deni Udorović.

Zadnji puta smo pisali o tebi kada si se natjecao na Burn Residency DJ natjecanju i izborio visoko drugo mjesto, samo jedno mjesto je nedostajalo do odlaska na Ibizu. Ispričaj nam što se novoga od tada dogodilo u tvome životu.

– Dosta toga se promijenilo, vratio sam se u Koprivnicu kao bih završio diplomski studij, gdje sam trenutno na završnoj godini i u sklopu Sveučilišta Sjever pomažem u ulozi demonstratora prenositi znanje iz glazbene produkcije na mlađe naraštaje. U zadnje vrijeme sam se malo maknuo od nastupa i posvetio svo slobodno vrijeme vlastitoj produkciji glazbe, kako bih usavršio svoje vještine. Izgleda da se taj trud isplatio jer su mi se sada počeli nizati brojni rezultati, pa time i novi nastupi.

Ustupio Deni Udorović.

Vidimo da radiš punom parom, imaš i neka nova glazbena izdanja, ispričaj nam malo o tome.

– Da, nedavno su mi objavljena dva glazbena izdanja, na dosta dobrim izdavačkim kućama: Black Square Recordings i Reload Records. Izdanje na Black Square Recordingsu je uvršteno u top 10 na Mixmag Adria portalu, što mi je velika motivacija za daljnji rad. Veliko mi je zadovoljstvo na partijima vidjeti publiku kako pleše i uživa u glazbi koju sam ja kreirao, nema mi veće nagrade od toga.

“Deni Udorović iz Koprivnice, skratio je svoj dosadašnji pseudonim Phoenix Kraundler, kako bi objavio tri nova naslova okupljena na izdanju Cosmos EP. Ovaj izuzetno talentirani DJ tijekom svojih nastupa koristi setup na kojem bi mu zavidio i Richie Hawtin, a u studiju još jednom dokazuje svoje produkcijske vještine na svjetskom nivou. Podržite njegovo izdanje kupnjom na portalu Beatport, ulomke poslušajte u nastavku.” (Preuzeto s Mixmag Adria portala).

U prilogu možete poslušati isječak oba glazbena izdanja na SoundCloudu: Cosmos EP, Collision EP

– Trenutno mi je primarni fokus uspješno završiti diplomski studij i u slobodno vrijeme raditi na glazbenoj produkciji, nastupima i održati taj kontinuitet koji je krenuo dobrim smjerom.

Koji je sljedeći nastup gdje te publika može poslušati?

– Sljedeći party je 10. godišnjica mojeg Underground Fusion projekta koja će se održati u KKC Pixelu. Ovaj projekt sam osnovao prije deset godina s ciljem promocije mladih DJ-a, producenata i jačanja elektroničke scene. Projekt se do sada održao u raznim gradovima kao što su Čakovec, Varaždin, Zagreb, Rijeka, Križevci, Bjelovar, Prelog, ali nikada do sada u Koprivnici. Odlučio sam 10. godišnjicu projekta organizirati upravo u mom rodnom gradu, Koprivnici.

– Pozivam sve ljubitelje elektroničke glazbe da nam se pridruže zabavi ove subote, 15. prosinca u KKC Pixelu. Uz mene će nastupiti još dva DJ-a: Tronic iz Međimurja i Time To Sl33p iz Pule. Želim vam dobar provod!

Underground Fusion 10. godišnjica:
https://www.facebook.com/events/300052154175804/

Kraundler:
https://www.facebook.com/kraundler/

zatvori