Petak, 19. travnja 2024.
Home Aktualno IZBOR TRGOVINA KOPRIVNICA daruje kupce s čak 10 tisuća kuna poklon vaučera

IZBOR TRGOVINA KOPRIVNICA daruje kupce s čak 10 tisuća kuna poklon vaučera

0
IZBOR TRGOVINA KOPRIVNICA daruje kupce s čak 10 tisuća kuna poklon vaučera
Od travnja je u Koprivnici obnovljen prostor na ‘Ciglani’ i otvorena prva poslovnica Izbor trgovine.

Ovdje stvarno možete pronaći sve od temelja do krova: od laminata, brodskog poda i lamperije do širokog asortimana keramičkih pločica, sanitarija, boja za zidove, drvene građe, željeza, betonskih proizvoda, dimnjaka, opeke, crijepa, izolacija i ostalog građevinskog materijala.

“Od 1990. godine kada smo otvorili naš prvi prodajno-skladišni prostor sa sjedištem u Donjoj Zelini stekli smo mnogo iskustva u zastupanju i distribuciji građevinskog materijala. Naši kupci već godinama prepoznaju Izbor trgovinu kao partnera u gradnji i od ove godine smo takav pristup proširili s prvom poslovnicom u Koprivnici“, ističe direktorica Izbor trgovine Ana Marija Antolković.

Kontinuiranim ulaganjem i praćenjem trendova postali su prepoznatljivi u široj regiji, a poslovna politika tvrtke je konstantno ulaganje u razvoj i proširenje prodajnog asortimana. Težišta ponude su proizvodi provjerene kvalitete i ekološkog predznaka. Osim raznovrsnosti ponude izdvajaju se u profesionalnom pristupu što pokazuje stručno i educirano osoblje koje je na raspolaganju svakom kupcu. U ponudi je i besplatna dostava unutar 15 kilometara.

“Povodom našeg prvog Božića u Koprivnici osigurali smo niz poklona za naše kupce. Uz stalne akcije kojima nudimo mogućnosti uštede u gradnji, pripremili smo i 10.000 kuna poklon vaučera koje naši kupci simbolično u ovo vrijeme darivanja mogu pronaći na našoj jelki. Koprivnica je već od samog otvaranja poslovnice prepoznala našu ponudu i na tome vam zahvaljujemo”.

Još jedan razlog više posjetu su i trenutne akcije. Ovog mjeseca po povoljnijim cijenama možete pronaći keramičke pločice, fasadne sisteme i ljepila za keramiku Ceresit, Nexe crijep i sav pripadajući dodatni pribor.

Izbor Trgovina ide na ruku kupcima i s uvjetima plaćanja. Uz kartice i brojne mogućnosti obročnih otplata, dobit ćete popust za gotovinsko ili avansno plaćanje.

Izbor trgovina na adresi Ciglana 10 otvorena je svakim radnim danom od 7 do 19 sati, a subotom od 7 do 14 sati. Ponudu možete pogledati i na web stranicama izbor-trgovina.hr ili na Facebooku, a dostupni su i putem telefona na 048 649 156.

Čestit Božić i uspješnu novu godinu želi vam Izbor trgovina!

zatvori