Četvrtak, 18. travnja 2024.

Iskoristite dane besplatnog parkiranja u Koprivnici

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac uspješno upravlja i održava 1086 parkirnih mjesta na javnim parkiralištima u gradu Koprivnica.

U ovo blagdansko vrijeme, Komunalac je za sve građane, ali i turiste osigurao dane besplatnog parkinga kako bi građani mogli obaviti sve što je potrebno bez ikakve naknade i uživati u blagdanskom duhu. Građani će moći parkirati svoja vozila na javnim parkiralištima grada Koprivnice bez ikakve naknade i to 29.12. i 31.12.2018.

Ustupilo Gradsko komunalno poduzeće Komunalac.

Nakon uspostave nove Paydo aplikacije preko koje se na jednostavan način može kupiti satna, dnevna, tjedna, mjesečna i godišnja parkirna karta, u tijeku je instaliranje novih i suvremenijih parking aparata.

Komunalac će instalirati 32 parking aparata na javnim parkiralištima u gradu koji omogućavaju kupovinu satne ili višesatne parkirne karte koje će se moći kupiti kao i do sada uz kovanice.

U proteklom razdoblju obnovljena su parking mjesta na javnim gradskim parkiralištima, uređeno je i novo parkiralište na sajmištu s 44 parkirna mjesta kako bi građani bez problema mogli parkirati i obaviti sve što je potrebno te se konstantno ulaže u nove i suvremene tehnologije.

zatvori