Četvrtak, 25. travnja 2024.
Home Featured FOTO Nutkice – jedinstveni i unikatni pokloni za ove blagdane

FOTO Nutkice – jedinstveni i unikatni pokloni za ove blagdane

0
FOTO Nutkice – jedinstveni i unikatni pokloni za ove blagdane
Snimio Marko Posavec.
Na vrhu Rudešinkinog brijega u Koprivnici, na maloj eko-plantaži lješnjaka OPG-a Pintar, jednog se dana pod osunčanim stablom lješnjaka rodila mala Nutkica.

Nije ovo bajka o dobroj vili, već priča o ostvarenom snu naše sumještanke Ornele Pintar koja već dugi niz godina izrađuje jedinstvene predmete kojima unosi radost u svakidašnjicu ljudi oko sebe.

Kao nevjerojatno kreativna osoba poduzetnog duha, gospođa Ornela je, napredujući u svom kreativnom izričaju, stvorila Nutkicu, jedinstvenu lutkicu unikatne izrade koja se prilagođava svim prilikama i osobnostima svojih naručitelja.

Sama ideja o priči i imenu Nutkice potekla je s obiteljskog OPG-a na kojem se obitelj već godinama uspješno bavi ekološkom proizvodnjom lješnjaka. U nastojanju da pakiranja lješnjaka budu što unikatnija i privlačnija kupcima, estetski prihvatljiva i jedinstvena, a da opet pričaju svoju priču, Ornela je osmislila Nutkicu koja je krasila njihove proizvode. S vremenom, ideja o Nutkici se proširila. Kako je rasla ideja, rasla je i Nutkica, prilagođavala se raznim prilikama i potrebama.

Tako je Nutkica postala prepoznatljiv brend koji dolazi u različitim veličinama, bojama i varijacijama, ovisno o prigodi za koju je namijenjena. Prikladan je poklon kao samostalna lutka namijenjena djevojčicama kao i dječacima, prilikom krštenja kao dodatak krsnoj svijeći, uokvirena u slici s čestitkom za rođendan, maturu, diplomu, vjenčanje, kao suvenir, modni dodatak na ogrlici ili torbici te prilagođena bilo kojoj drugoj prigodi.

Dio asortimana možete vidjeti na Facebook stranici Nutkice, a za one koji žele vidjeti više, moguće je i posjetiti Nutkicu u slikovitom prostoru domaće radinosti na kućnoj adresi u Koprivnici, Križevačka cesta 22 ili dogovoriti unikatnu izradu po narudžbi na tel. 091 579 7373.

zatvori