Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Koprivnica je domaćin Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s intelektualnim teškoćama

Sedmo po redu Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s intelektualnim teškoćama održava se danas u Koprivnici. Organiziraju ga Sportska udruga ‘Veliko srce’ iz Koprivnice i Specijalna olimpijada Hrvatske.

– Želim vam da se danas ugodno osjećate u Koprivnici, da se uspješno takmičite i da na kraju pobjedi onaj sretniji i možda malo i spretniji. Vjerujem da će i to biti jedan od razloga, bez obzira kakvi rezultati bili, da nam opet dođete i druge godine – poručio je okupljenima gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić na otvorenju Prvenstva. Uz njega su bili i pročelnici Ana Mlinarić i Tomislav Golubić. Puno uspjeha natjecateljima poželjeli su i zamjenik župana Ratimir Ljubić te sportski direktor Specijalne olimpijade Hrvatske Vlado Strbad.

Uz ekipu domaćina – “Velikog srca”, na turniru nastupaju i ekipe Udruge OIT Međimurske županije, Udruge “Golubica” Vukovar, COO Čakovec, RPA Koprivnica, COOR Podravsko sunce Koprivnica, Udruge “Maslačak” Križevci, COOR Križevci, Centra za rehabilitaciju Zagreb, COO “Tuškanac” Zagreb, Centra za rehabilitaciju “Nada”, Kluba specijalnih športova Ozalj, Športskog društva osoba s invaliditetom “URIHO” i COO “Ivan Štark” Osijek.

zatvori