Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Bajkeri velikog srca i ove godine razveselili bolesnu djecu u koprivničkoj bolnici

Djecu na odjelu pedijatrije koprivničke bolnice i ove su godine posjetili bajkeri i donijeli im poklone, kao i vrijednu donaciju samom odjelu.

Članovi moto kluba Hollister MC Chapter Koprivnica sa sjedištem u Koprivničkim Bregima tako su nastavili s tradicionalnim darivanjem djece koja za Božić zbog bolesti ne mogu biti kod kuće i dobiti darove ispod bora, rekao je Dravi.info predsjednik kluba Karlo Posavec:

– Donijeli smo dva inhalatora koja su potrebna Odjelu, a djeci koja nisu svojom krivnjom ovdje podijelili smo poklone. To je naša već tradicionalna akcija, svake godine smo ovdje između Božića i Nove godine. Nema ništa ljepše od osmijeha ove djece kad nas vide.

Riječ je o uistinu vrijednoj donaciji i hvalevrijednoj gesti na kojoj im je zahvalila voditeljica Odjela pedijatrije u koprivničkoj bolnici, dr. Maja Toth-Mršić:

– Htjela bih zahvaliti Hollister MC Chapter Koprivnica iz Koprivničkih Bregi koji nam već tradicionalno u ovo doba godine donose poklone. Danas smo dobili dva inhalatora koja su nam važna u svakodnevnom radu jer omogućavaju inhalacijsku terapiju djeci s astmom i dišnim problemima. Svaki takav poklon puno nam znači.

Spomenimo i da Hollisteri ovu akciju provode već pet godina.

zatvori