Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Ekipa Radio Drava/Drava.info/Caffe bar 048 i ove će godine nastupati na Zimskoj ligi, pogledajte tko je u sastavu

Mladi i talentirani nogometaši ponovno će se okupiti u malonogometnu ekipu pod imenom Radio Drava/Drava.info/Caffe bar 048 i natjecati se na jedanaestoj sezoni Pan Zimske lige, malonogometnom spektaklu pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info.

U dosadašnja četiri nastupa, mlada momčad je svojom borbenošću i lepršavošću zaslužila veliku naklonost koprivničke publike, a to će joj biti cilj i ove godine. U svom prvom nastupu, ekipa Radio Drava/Drava.info otišla je do osmine finala gdje je ispala od jake ekipe MTB Inženjering. Iduće godine nesretno je ispala u grupi, a prošle godine u uzbudljivoj utakmici 1/8 finala Drava je ispala od favorizirane ekipe Automobili Lončar rezultatom 1:0 u itekako izjednačenoj utakmici. Prošle sezone ekipa je prošla grupnu fazu, ali ispali su u 1/16 finala od Kakadua koji je i osvojio naslov pobjednika.

U jedanaestoj sezoni Pan Zimske lige, boje Drave ponovno će braniti mladi nogometaši Slavena i Koprivnice, uz nekoliko pojačanja iz drugih sredina. Na golu će biti ‘hobotnica’ Karlo Slukić, vratar juniora Slaven Belupa koji je trenutno na posudbi u NK Koprivnici. Tomislav Srbljinović donosit će neophodnu agresivnost u igri, a Hrvoje Kudumija i Robin Zanjko pokušat će očistiti svaku prijetnju ispred svojeg gola.

U sastavu će još biti i pouzdani Nikola Tuba, mladi igrač Koprivnice Ivan Mihaljević te talentirani Mihael Mlinarić. Za potrebno iskustvo pobrinut će se Sanjin Strajnić te Robert Bukovac, od čijeg se udarca vjerojatno još i danas tresu protivničke mreže. Ove godine zbog ozljeda neće moći nastupati standardni članovi ekipe Leo Hajdinjak, Filip Hlevnjak i Krunoslav Srbljinović.

Mladu i talentiranu ekipu i ove će godine voditi Zoran Vlah.

Ekipa Radio Drava/Drava.info/Caffe bar 048 smještena je u izrazito tešku skupinu s Centrom Škudar, pobjednikom prošlogodišnje malonogometnog turnira u Varaždinu, ekipom Garanta koji su ‘hakleri’ iz Kustošije te domaćom ekipom Agro-kuća-vrtni centar.

Našoj ekipi želimo svu sreću na Zimskoj ligi, a ne sumnjamo da će i ove godine osvojiti srca koprivničke publike.

SKUPINA I
1. Radio Drava/Drava.info/Caffe bar 048
2. Garanta
3. Agro-kuća – vrtni centar
4. Centar Škudar

Karlo Slukić // Snimio Marko Posavec
Tomislav Srbljinović // Snimio Marko Posavec
Robin Zanjko // Snimio Marko Posavec
Hrvoje Kudumija // Snimio Marko Posavec
Nikola Tuba // Snimio Marko Posavec
Mihael Mlinarić // Snimio Marko Posavec
Sanjin Strajnić // Snimio Marko Posavec
Robert Bukovac // Snmio Marko Posavec
Radio Drava/Drava.info/Caffe bar 048
zatvori