Srijeda, 24. travnja 2024.

ČAROBAN PROSINAC NA CERINAMA Kino na vodi i večer saune ove subote na koprivničkim bazenima

Dva posebna programa čekaju vas ove subote, 22. prosinca na Gradskim bazenima Cerine u Koprivnici.

Kino na vodi ponovno je na koprivničkim bazenima. U subotu od 17 sati prikazuje se božićna obiteljska komedija “Četiri Božića”, priča o mladom paru čiji su roditelji razvedeni i u drugim brakovima. To ih stavlja pred nemoguću misiju: za Božić posjetiti sve četiri kuće u kojima žive njihovi roditelji.

Posjetitelji će moći uživati u blagdanskoj atmosferi i ugodnom društvu uz svoje najmilije, gledajući obiteljsku komediju u prostoru rekreacijskog bazena na zračnim madracima. Povedite bolje polovice, mame, tate i uživajte zajedno uz kino projekciju na vodi!

Projekcija filma na vodi uključena je u cijenu ulaznice bazena.

Drugi subotnji program, Sauna evening, na rasporedu je iste večeri od 19 do 22 sata u Spa centru Cerine. Pomoći će vam da se opustite i pobjegnete od svakodnevnog stresa. Odaberite vrijeme i opustite se uz programe vrtloženja zraka aromaterapijom i programa šećerom.

RASPORED PROGRAMA
19:00/20:00/21:00 – Aroma vrtloženje zraka i piling šećerom
U slučaju većeg broja rezervacija, program će se održavati i u terminima od 19:30, 20:30 i 21:15.

Program uključuje sauniranje, korištenje bazena, vrtloženje zraka (aroma terapija), piling tijela šećerom, odmaranje i opuštanje u relax sobi i brojne druge male detalje. Za vrijeme cijelog programa očekuje vas voće i zdravi voćni čajevi.

PREDNOSTI FINSKE SAUNE:

  • Znojenjem izbacujemo iz tijela toksine,
  • Potiče rad krvotoka,
  • Ublažava upalne procese na koži te učvršćuje kožu,
  • Jača imunološki sustav,
  • Organizam pojačano izlučuje hormone dobrog raspoloženja ( endofrin, serotonin i dopamin te hormon rasta koji je zaslužan za mladenački izgled kože i rast kose )
  • Organizam najviše koristi ima od pojačanog znojenja.

Cijena: SAUNA PROGRAM – 90,00 kn

*Obavezno ponijeti sa sobom ručnik

Poslušajte savjete našeg sauna stručnjaka koji je za vas pripremio najbolji raspored sauniranja u Spa centru Cerine. Nakon toga zaplivajte u bazenu i osvježite se raznim čajevima.

Potrebna rezervacija na broj: 048/240-570

zatvori