Petak, 19. travnja 2024.

ZAVRŠNA SELEKCIJA NOGOMETAŠICA ŽNK Koprivnica ima čak deset predstavnica

Na selekcijskoj nogometnoj utakmici nastupit će djevojčice rođene 2003., 2004. i 2005. godine, a koje su zadovoljile kriterije na odigranim Međužupanijskim selektivnim utakmicama.

Podsjetimo, Međužupanijske selekcijske utakmice odigrane su se 15. listopada (za regiju Koprivnica-Virovitica-Bjelovar) te 16. listopada (za regiju Varaždin-Čakovec).

Djevojčice će završnu selekcijsku utakmicu odigrati ovog četvrtka, 8. studenog, na igralištu NK Drave u Novigradu Podravskom s početkom u 15:00 sati. Susret će odigrati reprezentacija Ženskog nogometnog saveza KC-VT-BJ protiv reprezentacije Ženskog nogometnog saveza VŽ-ČK. Na temelju odigranog susreta, stručnim odabirom izdvojit će se 18 igračica koje će nastupiti za reprezentaciju regije Sjever na turniru Središta HNS-a od 19. do 22. studenog.

Ženski nogometni klub Koprivnica na završnoj selekciji imat će čak deset predstavnica, a to su: Lucija Andrašić, Antonia Pleić, Marta i Helena Kurtanjek, Julija Šestak, Kristina Heramina, Ivana Kukec, Dora Vuljak, Ema Biškup i Katarina Poldrugač.

zatvori